loading

Privatlivspolitik

General info

BOLIGBUDDY forstår, at det er meget vigtigt, at dine personoplysninger behandles på en sikker måde, og vi er forpligtet til at overholde reglerne for beskyttelse og behandling af dine personoplysninger.

Af denne privatlivspolitik fremgår, hvordan BOLIGBUDDY anvender dine personoplysninger, og hvilke foranstaltninger der er iværksat for at beskytte og behandle oplysningerne på en sikker måde.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af aftale/kontrakt I forbindelse med indgåelse af aftale om samarbejde med BOLIGBUDDY (se kontaktoplysninger nedenfor) har du oplyst en række personoplysninger, herunder særligt:
• Dit/jeres navne
• Dit/jeres arbejdsadresser
• Dit/jeres e-mailadresser
• Dit/jeres telefonnumre
• Øvrige kontaktoplysninger

​Vi behandler disse personoplysninger i forbindelse med vores samarbejde, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen – det vil sige udføre, kontrollere, dokumentere arbejdet (produkter og ydelser).

Hvordan vi anvender cookies

Vores websider benytter cookies til at skelne mellem dig og andre brugere. De hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du besøger vores websider og sikrer, at indholdet er relevant for dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi anvender cookies, kan du læse voreS cookiepolitik.

Der er mange undersøgelser og rapporter fra organisationer som Cisco, Ericsson og OpenVault, der påpeger den hastigt stigende efterspørgsel efter båndbredde på grund af streaming, cloud computing, IoT-enheder og andre teknologiske tendenser. Dette understreger behovet for fiberoptik.

Datasikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til håndtering af data og har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Der kan ligeledes ske overdragelse af data til evt. direkte levering af produkter eller ydelser til udførelse af en aftalt opgave.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:
BOLIGBUDDY
CVR-nr. 44205513
E-mail: info@boligbuddy.dk.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du krav på at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller dataportabilitet, er du velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet efter 5-10 år efter samarbejdets ophør, da vi er forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år jævnfør bogføringsloven og 10 år jævnfør krav til sikring og dokumentation af visse opgaver.

Hvis du ønsker at klage over BOLIGBUDDY behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk