loading

Hvem er vi

Dedikeret samarbejdspartner

Bolig Buddy er din dedikerede samarbejdspartner, når det kommer til at træffe de rigtige valg vedrørende fibernet til din boligforening. Vi er et team af specialiserede konsulenter, der arbejder tæt sammen med infrastrukturleverandører og tjenesteydere for at sikre, at du får den optimale løsning til din ejendom.

Vores team består af erfarne fagfolk, med dybdegående kendskab til fibernetbranchen og dens nuancer. Vi forstår de udfordringer, som boligforeninger kan stå overfor, når de skal træffe beslutninger om fibernet, og vi er her for at guide dig gennem processen.

Vi har et omfattende kendskab til markedet og dets muligheder, og vi ved hvad der kræves for at sikre, at din boligforening får den mest optimale løsning, svarende til jeres behov. Uanset om du repræsenterer en ejerforening, andelsbolig eller almennyttigt boligselskab, så er vi her for at hjælpe dig.

DNA

Vores DNA består af engagement, enkelthed og høj faglighed over for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi går på arbejde hver dag med det formål at møde vores kunder og hjælpe dem med at finde den helt rigtige løsning, så enkelt og ligetil som muligt.

Miljøpolitik

Bolig Buddy har en stærk miljøpolitik, der fokuserer på de miljømæssige belastninger, som fibernet og coax/PDS-netværk kan have på vores samfund. Vi anerkender, at det er vores ansvar at være opmærksomme på disse påvirkninger, da har langsigtede konsekvenser for alle. Derfor har vi et dedikeret område, der har fokus på de klimamæssige konsekvenser af valget af infrastruktur. Vi tror på at vi alle skal bidrage til at skabe et grønnere samfund, og vi er fast besluttede på at gøre vores del.