loading

Leverandør til boligforeninger

Synergi er nøgle ordret for de virksomheder vi leder efter når vi skal indgå samarbejdsaftaler. Vi skal begge få noget ud af samarbejdet og vores fælles kunde skal opleve en fordel.

Lad os være helt klare på, hvad vi søger hos en samarbejdspartner, der leverer til boligforeninger:
1) Leverer produkter til boligforeninger
2) Produktet der leveres, skal kunne tilsluttes fibernettet
3) Foreningerne skal være min. 50 lejligheder

Eksempel på samarbejde:

Vi har for nyligt indgået et samarbejde med Ahlsell A/S (tidligere Sanistål AS/).

Vi blev kontaktet af Ahlsell i forbindelse med lanceringen af deres nye dørtelefonsystem. De stod over for en udfordring med installationen og spurgte, om vi kunne hjælpe. Vi opdagede hurtigt, at vi delte de samme værdier, og grundlaget for et samarbejde var dermed på plads.

Ahlsell ønskede at høre, om vi kunne koble deres nye generation af dørtelefoner på fibernettet. Sammen med vores tekniske partner undersøgte vi dette hurtigt og kunne bekræfte, at det var muligt.

Så var det bare at komme i gang... eller hvordan er det nu lige...

For at teste samarbejdet kontaktede Ahlsell en af deres partnere og spurgte, om de havde en kunde, der skulle have et nyt dørtelefonsystem. Det havde de, og et møde blev arrangeret med bestyrelsen. Bolig Buddy blev inviteret med til mødet og præsenterede en løsning til et nyt fibernet, som yderligere kan tilkoble kundens nye dørtelefonsystem.

Kunden var tilfreds med løsningen og indstillede den samlede løsning til foreningen generalforsamling. Her blev forslaget vedtaget. Vi glæder os til at komme i gang med at etablere fibernet og dørtelefonsystem.

Hvad kom der ud af det?
Kunden (ejerforening): Fik både nyt fibernet og nyt dørtelefonsystem i en samlet pakke og sparede mange penge.

Låsepartnere: Solgte et nyt dørtelefonsystem til kunden og tilbød gratis tilkobling til fibernettet.

Bolig Buddy: Fik en ny forenings kunde til fibernet samt en ny samarbejdspartner.

Konklusion: Alle tre parter fik deres ønsker opfyldt, og alt foregik professionelt med respekt for alle parters interesser.

Kunne du tænke dig et tilsvarende setup er du velkommen til at kontakte os.